Se vidimo spomladi 2022

Sezono smo zaključili, pozimi smučamo, na Straži pa nas ponovno lahko obiščete spomladi 2022.

Kontakt

031 761 661

[email protected]

Kaj je pustolovski park?

Pustolovski park Bled je namenjen zabavi za vso družino. V parku se boste lahko iz tal dvignili med drevesne krošnje in se odpravili na pravo popotovanje med drevesi. Svet boste videli in doživeli iz druge perspektive.

Koncept pustolovskega parka temelji na doživljajskem popotovanju preko posebej urejenega plezalnega poligona, ki je zgrajen med krošnjami dreves in to tako, da si obiskovalci sami lahko izbirajo sebi primerno težavnostno stopnjo. Sestavlja ga 5 različnih poti z 81 plezalnimi pustolovščinami. Vabljeni ste vsi, ki ste višji od 120 cm oziroma ste dopolnili vsaj 4.leta.

Zakaj preživeti dan v pustolovskem parku?

Pustolovski park Bled je več kot samo zabava, je druženje v naravi in spoznavanje prijateljev, skratka je varno in urejeno igrišče, kjer vas pričakajo prijazni inštruktorji in animatorji.

Varnost

Celoten Pustolovski park je zgrajen in skladen z EU standardom EN 15567-1 in kot tak zagotavlja 100% varnost vseh obiskovalcev. Za vašo varnost skrbijo naši posebej usposobljeni inštruktorji, poleg njih pa vam je na voljo vrhunska oprema proizvajalcev Black Diamond, Salewa in Petzl.

Uživajte v prekrasni okolici

S Straže se tako odpira čudovit razgled na okoliške vršace, Triglavski narodni park in v soncu lesketajoče se jezero.

Dodatna ponudba - poletno sankanje

V sklopu Pustolovskega parka Bled na Straži obratuje tudi atraktivno poletno sankališče, dostop do lokacije pa je urejen s sedežnico.

Parkirišče

Pod Stražo, v neposredni bližini sedežnice, je urejeno, varno parkirišče, kjer lahko pustite svoje vozilo in se odpravite do Pustolovskega parka Bled

Cenik 2021

Otroci do 7 let 10 €
Otroci do 14 let 18 €
Odrasli 22 €

Družine

2 odrasla + 1 otrok 59 €
2 odrasla + 2 otroka 69 €
arrow left
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
arrow right